Marmer repareren

Uiteraard bent u voorzichtig met uw marmeren oppervlakken, maar helaas kan het toch gebeuren: schade aan uw marmer. U wilt natuurlijk de schade herstellen om de luxe uitstraling van uw marmer terug te krijgen. Marble Care is al tientallen jaren een partner voor schadeherstel van marmer. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw reparatie te weten te komen.

Vraag een offerte aan

Laat uw marmer repareren door Marble Care
Marmer repareren door Marble Care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Schade aan uw marmer

Marmer is een prachtige steensoort, maar heeft ook nadelen. Marmer is vrij zacht, zachter dan bijvoorbeeld graniet. Daardoor is marmer kwetsbaar voor krassen, butsen en andere beschadiging. Er zijn manieren om schade aan marmer te vermijden, maar het blijft een kwetsbaar oppervlak. Gelukkig is schade aan marmer vaak goed te repareren met de expertise van Marble Care.

marmer reparatie door marble care

Wat te doen bij schade

Als uw marmer beschadigd is geraakt is het belangrijk dat u snel een professionele partij inschakelt om de schade te repareren. Als u er niets aan doet kan de schade namelijk snel groter worden, en daarmee ook lastiger én kostbaarder om te repareren. Wacht daarom niet en voorkom extra kosten door contact op te nemen met Marble Care. We zijn u zo snel mogelijk van dienst om uw marmeren oppervlak te herstellen.

Contact

Reparatie door Marble Care

Bij het repareren van uw natuursteen oppervlakken gaat Marble Care altijd zorgvuldig te werk. We inventariseren eerst de schade en stellen vervolgens een plan op voor de reparatie. Als u akkoord gaat met ons reparatieplan gaan we aan de slag om uw marmer te herstellen. We hebben kennis van de meest geavanceerde methoden en maken gebruik van de beste machines.

behandelen van marmer door Marble Care

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten van een reparatie door Marble Care? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een prijsopgaaf op maat.

Offerte aanvragen

Krassen in uw marmer

Krassen in marmer kunnen uw vloer of aanrechtblad er onverzorgd uit laten zien. Het goede nieuws is dat Marble Care de oplossing heeft om deze krassen te verwijderen en uw marmer weer een prachtige uitstraling te geven. Wij hebben kennis van de effectiefste technieken voor het verwijderen van krassen en passen de techniek toe die het best werkt voor uw situatie. Twijfelt u over de beste behandeling voor het repareren van uw marmer? Neem dan contact op met Marble Care, we dienen u graag van advies.

Marmer aanhelen

Het kan voorkomen dat zo’n groot deel van uw marmeroppervlak beschadigd is dat het repareren ervan niet mogelijk is. Gelukkig kan Marble Care het marmer dan vaak nog aanhelen. De experts van Marble Care halen dan de oude marmertegels weg en vervangen die door tegels die qua kleur zo veel mogelijk overeenkomen met de te vervangen tegels. Vervolgens behandelen we de hele marmer vloer om de verschillen tot een minimum te beperken.

Schade voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Marble Care biedt verschillende behandelingen om uw marmeren vloer, terras, tafelblad of ander oppervlak te verbeteren en beschermen tegen vuil en schade. Het is bijvoorbeeld bij marmer mogelijk de bovenlaag harder te maken door te kristalliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw marmer te beschermen tegen schade? Neem dan contact op met Marble Care.

Contact opnemen

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen