Inspectie, taxatie en advies

Met meer dan dertig jaar ervaring in natuursteenonderhoud en -reparatie is Marble Care gerust te beschouwen als autoriteit. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van uw steenoppervlakken, maar ook voor advies. De experts van Marble Care helpen u graag verder.

Neem contact op

een medewerker van marble care aan het werk
Een resultaat van de werkzaamheden van Marble Care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Inspectie

Soms is het om uiteenlopende redenen nodig een specialist te laten kijken naar uw probleem aangaande natuursteen oppervlakken. Marble Care is u graag van dienst met een inspectie. Een van onze experts zal op locatie de problemen analyseren. Vervolgens maken we een plan op met daarin ons advies.

 

Taxatie

Bij schade is het soms moeilijk vooraf in te schatten wat reparatie zal kosten. Zeker bij gecompliceerde steensoorten als marmer is een schadetaxatie lastig zelf te doen. Betrek daarom Marble Care bij uw taxatie. Wij hebben kennis van zaken en ervaring genoeg om de schade te taxeren.

restauratie van marble care

Advies

Heeft u plannen met uw natuursteen oppervlak, of vragen over optimaal onderhoud daarvan? Neem dan contact op met Marble Care. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u veel vertellen over de beste onderhoudsmethoden, veilige schoonmaakroutines en optimale plannen voor renovatie.

 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Marble Care? Neem dan contact op. Een van onze experts dient u graag van advies.

Contact

kalksteen behandeling marble care

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen