Marmer behandelen

Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw marmeren vloer in optimale conditie te krijgen én houden. De experts van Marble Care hebben tientallen jaren ervaring met marmer en maken gebruik van de beste technieken en geavanceerd materieel om uw marmer te behandelen. Met een plan op maat voor uw situatie wordt uw marmeren oppervlak in de mooist mogelijke staat gebracht. Bent u benieuwd naar wat Marble Care voor u kan betekenen op het gebied van marmer behandelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

marmer behandelen door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Behandelingen speciaal voor marmer

Marmer is een bijzondere steensoort. Niet alleen de mooie glans en de kleuren en patronen zijn speciaal, maar ook het behandelen van marmer is anders dan bij andere steensoorten. Door het hoge kalkgehalte kan marmer niet tegen zuur en bovendien is het kwetsbaar voor vuil en schade. Het is daarom belangrijk dat u uw marmer laat behandelen door een expert met ervaring in het behandelen van marmer. De experts van Marble Care kennen marmer door en door en werken altijd op een verantwoordelijke manier die geen schade toebrengt aan uw kostbare natuursteen.

Neem contact op met Marble Care

Marmer behandelen om te verbeteren

Als u optimaal van uw marmer wilt genieten kunt u Marble Care uw oppervlak een verbeterende behandeling laten geven. Er zijn veel verschillende behandelingen mogelijk die het uiterlijk van uw marmer kunnen verbeteren of het beter beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Marmer beschermen

U wilt uiteraard zo lang mogelijk blijven genieten van uw marmer. Naast het regelmatig te reinigen kunt u uw marmer beschermen door het te impregneren. Er wordt dan een beschermlaag aangebracht die ervoor zorgt dat vuil het gesteente niet kan binnendringen. Zo wordt het marmer gemakkelijker te onderhouden.

Glans verbeteren

Als de originele glans van uw marmer verloren is gegaan is het begrijpelijk dat u die weer terug wilt. Door het oppervlak te schuren, zoeten en polijsten zorgen we voor een weer prachtig glanzende vloer.

Kristalliseren

Een behandeling die uniek is voor kalkrijke gesteenten zoals marmer is kristalliseren. Door middel van een chemische reactie verdichten we het oppervlak van uw marmer om het meer glans te geven en het beter te beschermen tegen vuil en stof.

Advies over behandelen marmer

Er zijn veel mogelijkheden voor het behandelen en verbeteren van marmer. Bent u benieuwd naar de beste methode voor uw situatie? Neem dan contact op met Marble Care. Een van onze experts dient u graag van advies.

Contact

Ervaring

Als u op zoek bent naar een ervaren bedrijf dat kwalitatief hoogwaardig werk kan leveren bij het onderhouden van uw marmer, dan bent u bij Marble Care aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren een betrouwbare partner in reparatie en onderhoud van natuursteen. Onze experts hebben al vele particulieren en commerciële partijen geholpen met het reinigen, onderhouden en verbeteren van hun marmer.

Projecten op elke schaal

Marble Care is beschikbaar voor projecten op elke schaal. Of het nou gaat om het behandelen van een marmeren tafelblad of een groot vloeroppervlak, wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

 

Flexibel

Het kan door verschillende omstandigheden mogelijk zijn dat uw marmeren oppervlak niet behandeld kan worden binnen standaard kantooruren. Marble Care stelt zich daarom altijd zo flexibel mogelijk op om een passende oplossing te vinden. U kunt bij uw offerteaanvraag de situatie omschrijven, we bespreken graag de mogelijkheden.

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen