Over ons

Marble Care is al jaren een betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie van alle soorten natuursteen. We werken voor bekende bedrijven in binnen- en buitenland, overheidsinstellingen en verzekeringsmaatschappijen, maar ook kleinere bedrijven en particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor hun onderhouds- en renovatieprojecten. Onze liefde voor materialen, expertise en zorgvuldige werkwijze maken ons uniek.

Contact

Vloer onderhouden door Marble Care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Het proces van Marble Care

Wij hebben een passie voor natuursteen en doen altijd ons uiterste best om te zorgen voor de best mogelijke resultaten. Aan een opdracht gaat altijd eerst een persoonlijk gesprek vooraf. Voordat we te werk gaan komt altijd eerst een expert van Marble Care langs om de situatie op te nemen en een plan op te stellen van de werkzaamheden. Daarop volgt een uitgebreide en duidelijke offerte. Als u de offerte accepteert worden de werkzaamheden gepland.

een expert van marble care

Binnen- en buitenland

Marble Care wordt al tientallen jaren vertrouwd door toonaangevende partijen. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten staan we bekend als een betrouwbare partner in natuursteenonderhoud en -reparatie.

 

Veelzijdig

Marble Care is een specialist in natuursteenrenovatie en onderhoud. Onze vakmensen hebben veel ervaring met projecten van alle soorten, variërend van travertinvloeren in woonkamers tot kalkstenen treden in monumentale panden; van marmeren vloeren en zuilen bij overheidsgebouwen tot granito aanrechten in particuliere woningen. Elke uitdaging vindt bij Marble Care de juiste oplossing. Geen klus is ons te groot, maar ook particulieren en kleine projecten kunnen bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en advies.

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen