Portugese tegels

Portugese tegels, ook wel cementtegels of patroontegels genoemd, zijn met de hand gemaakte tegels van cement en pigmenten. Deze tegels zorgen voor kleurrijke patronen die een stijlvolle uitstraling geven. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei mooie motiefjes en kleuren, waardoor ze prachtig staan bij veel interieurstijlen. Marble Care heeft uitgebreide ervaring in het repareren en onderhouden van Portugese tegels.

Offerte aanvragen

 

behandeling van portugese tegels door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Portugese tegels reinigen

Het is belangrijk bij het schoonmaken van Portugese tegels de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Middelen die te agressief zijn kunnen de toplaag van de tegels aantasten, waardoor ze minder mooi blijven.

Portugese tegels onderhouden door Marble Care

Cementsluier verwijderen

Het is mogelijk dat na het voegen van uw Portugese tegels een cementsluier is achtergebleven. We kunnen deze sluier verwijderen met specialistische technieken zonder de tegels zelf te beschadigen.

De cementsluier die wordt veroorzaakt door salpeterzuur dat aanwezig is in voegmiddelen of mortels en geeft vaak een dof matte afwerking. Gelukkig hebben we oplossingen voor deze problemen. Afhankelijk van het materiaal en wat er nodig is, maken we schoon of gebruiken we specialistische technieken zoals licht schuren. Bovendien maken wij geen gebruik van schadelijke producten die uw tegels kunnen beschadigen.

Contact

Twijfelt u of Marble Care de juiste partij is voor het onderhoud of de reparatie van uw tegels? Neem dan contact met ons op, wij leggen graag uit hoe wij werken.

Contact

Portugese tegels impregneren

De bescherming van uw oppervlak verbeteren is van cruciaal belang. Impregneren helpt om te voorkomen dat water, vet en olie erin hechten. Hiervoor worden speciale producten gebruikt, omdat elke soort steen unieke eigenschappen heeft. Zij dringen door in de poriën van de steen om een beschermende laag te vormen tegen schadelijke invloeden. Om dit goed te doen, is kennis vereist over chemie, natuursteen, behandeling en impregneermiddelen.

Impregneren kan uw tegels beschermen tegen vorstschade en vlekken. Impregneren zorgt er ook voor dat het materiaal mooier blijft en een diepere kleur krijgt. Als u advies wilt ontvangen over wat het beste is voor uw situatie, neem dan contact op met onze experts die graag meer informatie met u delen.

 

Portugese tegels kleur verdiepen

Onze experts kunnen uw tegels behandelen met kleurverdieper. Dit product beschermt de steen tegen intensieve vervuiling en verdiept de kleur, terwijl het oorspronkelijke karakter ervan in stand blijft. Het is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Het materiaal blijft ademend doordat het niet helemaal wordt afgesloten.

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen