Marmer reinigen

Om uw marmer oppervlakken optimaal te onderhouden is het belangrijk ze regelmatig en zorgvuldig te reinigen. Naast het zelf schoonmaken van marmer is het aan te raden uw marmer oppervlakken periodiek door een professioneel bedrijf te laten reinigen. Marble Care heeft uitgebreide ervaring met het reinigen van marmer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw marmer oppervlak? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

een marmeren vloer onderhouden door marble care
een marmeren vloer onderhouden door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Het belang van regelmatig onderhoud

Het is van belang dat marmer regelmatig wordt gereinigd. Dit komt omdat marmer een zeer poreuze steensoort is. Als er vuil en stof in de poriën van de steen komen, kan dit leiden tot verkleuring en beschadiging van het materiaal als het vuil niet tijdig wordt verwijderd. Door het regelmatig laten reinigen van marmer kunnen deze problemen worden voorkomen.

marmer reinigen door marble care

Marmer zelf schoonmaken

Goed onderhoud van uw marmer begint bij het zelf goed schoonmaken. Vooral als u een zure vloeistof zoals frisdrank of wijn heeft gemorst is het belangrijk dat u deze meteen schoonmaakt met een vochtige, zachte doek.

Voor het regelmatig schoonmaken van marmer is het belangrijk gebruik te maken van een zachte doek en lauwwarm water. Zo weet u dat u geen krassen maakt in het marmer tijdens het schoonmaken.

vloer marmer reinigen marble care

Producten voor het reinigen van marmer

Bij het reinigen van marmer is het erg belangrijk dat alleen de juiste producten gebruikt worden. De verkeerde middelen, die veel zuur bevatten, kunnen het dof maken of zelfs aanvreten. Dit komt omdat marmer veel kalk bevat en kalk oplost in zuur. Marble Care gebruikt altijd middelen met een neutrale pH-waarde om schade te voorkomen.

 

Professioneel reinigen marmer

Het is aan te raden uw marmeren oppervlakken een keer in de paar jaar te laten reinigen door een professional. Het marmer wordt dan diep gereinigd en ook kan ander nodig onderhoud verricht worden. Hoe vaak uw marmer professioneel gereinigd moet worden hangt onder andere af van hoeveel het gebruikt wordt. Als u niet zeker weet of professionele reiniging uw marmeren oppervlak kan verbeteren, neem dan contact op met Marble Care. Wij adviseren u graag.

Contact

Ervaring met marmer reinigen

Als u uw marmer laat reinigen is het belangrijk dat u kiest voor het juiste bedrijf voor een optimaal resultaat zonder schade. Als u een bedrijf met ervaring zoekt bent u bij Marble Care aan het juiste adres. Al tientallen jaren staan we bekend als een betrouwbare partner in natuursteen onderhoud en reparatie. We reinigen, onderhouden en verbeteren marmer voor bedrijven, particulieren en instanties.

 

Vrijblijvende offerte

Twijfelt u over uw keuze voor Marble Care voor uw marmer of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan. We stellen een plan van aanpak op maat op, aangepast aan uw situatie. Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend.

Offerte

Flexibel

Het is niet altijd mogelijk het onderhoud aan uw natuursteenoppervlak uit te voeren binnen kantooruren. Marble Care begrijpt dit en heeft daarom een zo flexibel mogelijke opstelling: bijna altijd is er een oplossing te vinden voor uw situatie. Neem contact op met Marble Care en een van onze experts helpt u graag verder.

Contact

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen