Hardsteen repareren

Hardsteen is een steensoort met een mooie uitstraling en goede eigenschappen als het gaat om stevigheid en slijtvastheid. Toch kan ook hardsteen beschadigd raken, zeker als er niet genoeg onderhoud heeft plaatsgevonden. Is uw hardsteen oppervlak beschadigd geraakt? Dan heeft u niet meteen een groot probleem, met de hulp van een expert op het gebied van natuursteen onderhoud en reparatie zoals Marble Care is het hardsteen vaak nog te repareren. Vraag een offerte aan om de mogelijkheden voor uw oppervlak te bespreken.

Offerte aanvragen

hardsteen repareren door marble care
hardsteen behandelen door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Schade aan hardsteen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs bij stevige, duurzame steensoorten zoals hardsteen is schade niet onmogelijk. Hieronder leest u een aantal van de meest voorkomende schade aan hardsteen.

 

1. Schade aan hardsteen door stoten of vallen

Door iets op uw hardsteen te laten vallen of tegen een hardsteen oppervlak aan te stoten met iets hards is het mogelijk dat er schade aan het hardsteen ontstaat. Het kan gaan om krassen, butsen of grotere schade. De beste oplossing hangt af van de aard van de schade. Twijfelt u over de beste behandeling? Neem dan contact op met Marble Care, we adviseren u graag.

Contact

 

2. Krassen

Krassen kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Een van de meest voorkomende oorzaken is het niet vaak of goed genoeg reinigen van een hardstenen vloer. Zand blijft daardoor op de vloer liggen en zorgt voor krassen. Krassen kunnen ook ontstaan door het verschuiven van meubilair of andere zware voorwerpen zonder bescherming.

Marble Care behandelt uw hardsteenvloer bij krassen effectief door deze te schuren. Het is daarnaast ook mogelijk de vloer te zoeten, polijsten of kristalliseren. Door deze behandelingen worden de krassen verwijderd en kan de vloer zelf mooier worden dan hij in originele staat was.

 

3. Vlekken in hardsteen

Als het hardsteen niet of niet goed is geïmpregneerd, of de beschermingslaag is versleten, kunnen er vlekken in het steen trekken. Vloeistoffen zoals rode wijn, olie en roest zijn vaak lastig te verwijderen. Voor het verwijderen van deze diep ingetrokken vlekken zijn speciale behandelingen nodig. De experts van Marble Care maken gebruik van speciale schoonmaakmiddelen en geavanceerde apparatuur om uw natuursteen weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. In sommige gevallen herhalen we de behandeling meerdere keren voor het beste resultaat.

Ervaring van Marble Care

Marble Care staat al tientallen jaren bekend als expert op het gebied van schadeherstel van natuursteen. We zijn daarom bij uitstek geschikt alle mogelijke schades aan uw hardsteen te repareren. Twijfelt u over de beste methode om de schade aan uw hardsteen te repareren? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een plan van aanpak.

Offerte aanvragen

Voor alle projecten

Marble Care heeft een grote verscheidenheid aan natuursteen onderhouds- en reparatieprojecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. We stellen onze diensten beschikbaar voor grote projecten en organisaties, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Geen project is ons te groot of te klein. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw schade te bespreken.

Contact

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen