Hardsteen behandelen

Hardsteen, ook wel bekend als blauwe steen of Belgische hardsteen, is een kalksteen met een blauwgrijze kleur. De kleur geeft hardsteen een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling. Hardsteen is veelzijdig en duurzaam. Het materiaal kan vele jaren meegaan zonder veel slijtage te vertonen, mits het goed wordt behandeld. Met de ervaring en expertise van Marble Care kunt u er zeker van zijn dat uw hardsteen op de best mogelijke wijze wordt behandeld zodat uw oppervlak mooi is én blijft. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden voor het behandelen van uw hardsteen.

Offerte aanvragen

hardsteen behandelen marble care
marble care hardsteen
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Hardsteen beschermen

Hardsteen is van nature een duurzaam materiaal. Dat maakt het geschikt voor ruimtes met veel voetverkeer en ook voor buitenoppervlakken is hardsteen een populaire keuze. Het is wel raadzaam het hardsteen oppervlak te beschermen. Hiervoor zijn verschillende behandelingen mogelijk, zoals het impregneren van het hardsteenoppervlak met een beschermend middel. Ook is het mogelijk hardsteen te kristalliseren. In beide gevallen wordt een beschermende laag gecreëerd die het materiaal beschermt tegen slijtage, vocht en vlekken. Zo wordt het hardsteen nog duurzamer en nog beter beschermd tegen de elementen.

hardsteen behandelen door marble care

Hardsteen verbeteren

Naast het beschermen van uw hardsteen tegen schade en vervuiling is het ook mogelijk het materiaal te verbeteren en verfraaien. Zo is het mogelijk met een kleurverdiepende behandeling de uitstraling van het hardsteen te verbeteren. Door te schuren, zoeten en polijsten wordt de glans van het hardsteen verbeterd en worden kleine krassen verwijderd.

Besparen op de lange termijn

Het correct laten behandelen van uw hardsteen kan u op de lange termijn veel geld besparen. Als uw oppervlak niet goed beschermd wordt kan het snel beschadigd raken, en reparatie van natuursteen is vaak duurder dan een beschermende behandeling. Door uw hardsteen te laten behandelen voorkomt u dus hogere kosten in de toekomst.

Contact

Bent u benieuwd naar de best geschikte beschermende behandeling voor hardsteen in uw situatie? Neem dan contact op met Marble Care. Een van onze experts adviseert u graag over de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen van hardsteen.

Contact

Uitgebreide ervaring

Marble Care heeft uitgebreide ervaring in het behandelen van alle soorten natuursteen, waaronder hardsteen. Al tientallen jaren worden we door uiteenlopende partners vertrouwd met het behandelen van hun natuursteenoppervlakken. We weten altijd een passende oplossing te vinden voor de wensen van onze opdrachtgevers. Geen project is te groot voor Marble Care, maar ook particulieren helpen we graag. Heeft uw project specifieke uitdagingen? Laat dat dan weten in uw offerte-aanvraag, we denken graag vanaf het begin met u mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Speciale zorg voor hardsteen

Hardsteen is een unieke natuursteensoort. Dat houdt in dat het, net als bijvoorbeeld marmer, unieke zorg nodig heeft. Het is daarom belangrijk dat u niet zelf aan de slag gaat met niet-specifieke behandelingsmiddelen en -methoden. De ervaren vakmensen van Marble Care gaan altijd te werk op een manier die verantwoord is voor de natuursteensoort waar ze mee werken en gebruiken alleen geschikte middelen en materialen voor het behandelen van uw hardsteen.

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen