Granito of terrazzo onderhouden

Een vloer gemaakt van terrazzo, ook wel granito genoemd, kan zorgen voor een prachtige uitstraling in uw huis. Het is wel belangrijk dat uw terrazzo vloer regelmatig wordt gereinigd en onderhouden.  Alleen dan houdt uw vloer een mooie uitstraling, en bovendien zorgt regelmatig laten onderhouden voor een kleinere kans op schade aan uw vloer. De experts van Marble Care hebben ruime ervaring met het onderhouden van natuursteen vloeren en zorgen voor vakkundig onderhoud van uw terrazzo oppervlak. Heeft u interesse in het laten onderhouden en reinigen van uw vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

terrazzo onderhouden marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Wat is terrazzo?

Terrazzo is een samengesteld materiaal, bestaande uit natuursteen, meestal marmer of graniet, vermengd met cement. Deze combinatie wordt gepolijst voor een gladde en glanzende afwerking, wat terrazzo zijn kenmerkende en luxueuze uitstraling geeft. Door zijn veelzijdigheid in kleur en ontwerp is het een populaire keuze voor vloeren en aanrechtbladen.

Onderhoud specifiek voor terrazzo

Omdat in terrazzo natuursteen verwerkt is, is het belangrijk reinigingsmiddelen en methodes toe te passen die geschikt zijn voor het natuursteen dat in het oppervlak verwerkt is. Marmer is bijvoorbeeld erg poreus en kan slecht tegen zuur, en het verkeerde reinigingsmiddel kan een terrazzo vloer die marmer bevat flink beschadigen.

De vakmensen van Marble Care bepalen daarom altijd eerst welke soort natuursteen verwerkt is in uw terrazzo-vloer voor wordt overgegaan tot onderhoud. We gebruiken alleen middelen die geschikt zijn voor het onderhoud van uw terrazzo. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat uw vloer goed wordt gereinigd zonder schade.

Flexibele dienstverlening

Marble Care stelt zich zo flexibel mogelijk op naar klanten. We begrijpen dat het soms niet mogelijk is het onderhoud onder kantooruren uit te voeren, of dat de (geluids)overlast tot een minimum beperkt moet blijven. We denken altijd mee met onze partners om tot een goede oplossing te komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met Marble Care.

Contact

Bespaar met onderhoud

Het regelmatig door een vakman laten onderhouden van uw terrazzo kan u op lange termijn niet alleen moeite, maar ook kosten besparen. Door regelmatig onderhoud slijt het terrazzo minder snel, waardoor u bespaart op hogere onderhoudskosten. Bovendien worden kleine schades zoals krassen bij het reinigen vaak opgemerkt, en soms kunnen ze zelfs meteen verholpen worden. Zo voorkomt u duurdere reparatiekosten.

Kosten terrazzo reinigen

De kosten van het onderhoud van een terrazzo oppervlak hangen erg af van de afmetingen van het oppervlak. Bent u benieuwd naar de kosten voor vakkundig onderhoud door Marble Care? Vraag dan een offerte aan voor uw project. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen