Granito en terrazzo repareren

Terrazzo, ook wel bekend als granito, geldt als een tijdloze en elegante keuze voor vloeren en oppervlakken en is te vinden in veel (oudere) huizen in Nederland. Het staan bekend om zijn duurzaamheid en unieke uitstraling. Ook bij terrazzo kan echter schade optreden. Of het nu gaat om scheurtjes, butsen of andere schade, u kunt bij Marble Care terecht voor reparatie. Met jarenlange ervaring in natuursteen onderhoud en reparatie kunnen we uw terrazzo repareren zodat van de schade niets meer te zien is. Vraag nu een offerte aan om de mogelijkheden voor uw situatie te ontdekken.

Offerte aanvragen

terrazzo repareren door marble care
Een granito vloer
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Wat is terrazzo?

Terrazzo is een oppervlak gemaakt van stukjes marmer of andere natuursteen. Na het uitharden wordt het oppervlak gepolijst om een glad oppervlak te creëren. Deze methode zorgt voor een sterke, duurzame en visueel aantrekkelijke afwerking. De diversiteit in kleur en ontwerp maakt terrazzo een flexibele optie die aansluit bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Terrazzo is duurzaam, maar kan toch beschadigd raken.

terrazzo repareren marble care

Soorten schade aan terrazzo

Terrazzo kan in de loop van de tijd verschillende vormen van schade oplopen. Dit kan variëren van kleine oppervlakkige krassen en vlekken tot meer significante schade zoals diepe scheuren, gaten, of afbrokkelende randen. Factoren zoals regelmatig voetverkeer, impact van zware voorwerpen, en blootstelling aan zuren of agressieve schoonmaakmiddelen kunnen het terrazzo aantasten. De experts van Marble Care zijn bekwaam in het identificeren en oplossen van verschillende schades.

Reparatieproces

Als u kiest voor Marble Care voor het herstellen van de schade aan uw terrazzo vloer wordt de schade eerst zorgvuldig beoordeeld. Vervolgens wordt, op basis van onze bevindingen en jarenlange ervaring met het repareren van terrazzo, de beste methode voor het herstellen van de schade vastgesteld.  Dit kan het bestaan uit het vullen van scheuren met passend gekleurde hars, het polijsten van het oppervlak om krassen te verwijderen, of het uitvoeren van een complete renovatie voor ernstig beschadigde stukken.

Preventie en onderhoud

Naast reparatie van beschadigde terrazzo oppervlakken biedt Marble Care ook advies en diensten om verdere schade aan uw terrazzo te voorkomen. Regelmatig professioneel onderhoud kan helpen de levensduur van uw terrazzo te verlengen en de uitstraling te behouden.

We adviseren ook graag over preventieve maatregelen, zoals het gebruik van beschermende middelen en het vermijden van de verkeerde reinigingsmiddelen, om uw terrazzo in topconditie te houden. Heeft u een vraag over uw terrazzo? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marble Care, een van onze experts helpt u graag verder.

Contact

Kosten van terrazzo repareren

De kosten voor het repareren van terrazzo kunnen aanzienlijk variëren per project. De omvang en de aard van de schade hebben een grote invloed op de prijs van schadeherstel. Bovendien kunnen andere factoren de werkzaamheden en daarmee de prijs beïnvloeden. Marble Care streeft ernaar om betaalbare en effectieve oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw budget en behoeften.

Bent u benieuwd naar de specifieke kosten voor uw project? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen