Granito of terrazzo behandelen

Granito, beter bekend als terrazzo, is een prachtig en duurzaam materiaal. Het is een samenstelling van stukjes marmer, graniet of andere natuursteen in een basis van cement of hars. Hoewel vloeren en andere oppervlakken van terrazzo lang meegaan, is speciale zorg toch aan te raden om een optimale uitstraling te verkrijgen. Wilt u uw terrazzo oppervlak laten behandelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een granito vloer
terrazzo repareren door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Terrazzo behandelen door Marble Care

Marble Care staat al tientallen jaren bekend als expert in natuursteen onderhoud en reparatie en heeft jarenlange ervaring met het behandelen van terrazzo. Het behandelen van terrazzo heeft verschillende voordelen, zowel op het gebied van esthetiek als op de duurzaamheid van het materiaal. U kunt bij Marble Care terecht voor alle mogelijke behandelingen van terrazzo, van polijsten tot impregneren.

terrazzo onderhouden marble care

Unieke eigenschappen van terrazzo

Terrazzo is geliefd om zijn veelzijdigheid en de vele mogelijkheden en interieurcombinaties die ermee gemaakt kunnen worden. Deze eigenschappen, gecombineerd met de duurzaamheid en eenvoud van onderhoud, maken het een goede keuze voor diverse toepassingen, zowel voor woningen als voor commerciële ruimtes. Om het terrazzo oppervlak in de beste staat te houden zijn echter wel specifieke behandelingen nodig. Ten eerste moet het oppervlak op de juiste manier gereinigd worden. Ten tweede zijn behandelingen zoals impregneren van belang om het terrazzo te beschermen tegen vuil en schade. Heeft u vragen over de beste behandelingen voor terrazzo? Neem dan contact op met Marble Care, een van onze experts helpt u graag verder.

Contact

Proces van terrazzo behandelen

Het behandelen van terrazzo omvat verschillende stappen, afhankelijk van de staat en het gebruik van het oppervlak. Onze experts beginnen met een beoordeling van uw terrazzo om de meest geschikte behandeling te bepalen. Dit kan variëren van eenvoudig reinigen en polijsten tot meer geavanceerde technieken zoals kristalliseren of impregneren. Onze methodes zijn erop gericht om zowel het uiterlijk als de duurzaamheid van het terrazzo te verbeteren, waarbij de natuurlijke eigenschappen van het materiaal worden gerespecteerd. Vraag nu een offerte aan om met de behandeling van uw terrazzo te beginnen.

Offerte aanvragen

Beste technieken en materialen

Bij Marble Care blijven we vooroplopen in de sector voor natuursteen onderhoud en reparatie door voortdurend betere technieken en producten te gebruiken voor onze werkzaamheden. Ons team is voortdurend bezig met het vinden van nieuwe en betere methoden en materialen om de kwaliteit van onze behandelingen te verbeteren.

 

 

Kosten van terrazzo behandelen

De kosten voor het behandelen van terrazzo variëren afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de staat, en de specifieke behandelingen die nodig zijn. Bij Marble Care streven we ernaar om transparante en concurrerende prijzen te bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen