Graniet repareren

Een granieten oppervlak in uw huis is meer dan alleen een vloer of tafelblad. Het is een duurzame investering en een statement van stijl en elegantie. Het kan door uiteenlopende redenen voorkomen dat er schade optreedt aan uw graniet. We begrijpen dat u het graniet dan zo snel mogelijk wil laten repareren. Marble Care heeft tientallen jaren ervaring met het repareren van graniet en zorgt voor vakkundig schadeherstel. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsopgave voor het repareren van uw granieten oppervlak.

Vraag een offerte aan

Graniet repareren door marble care
marble care graniet
 • Alle soorten natuursteen
 • 30+ jaar ervaring
 • Deskundig en vakkundig advies

Schade aan graniet

Graniet is een zeer duurzame steensoort die niet snel beschadigd raakt. Graniet is slijtvast en goed zuurbestendig, dus schade aan graniet komt minder snel voor dan schade aan marmer of schade aan andere steensoorten. Toch kan het gebeuren dat uw granieten oppervlak beschadigd raakt. De volgende schades komen het meest voor bij graniet:

 • Krassen
 • Gaten, butsen en scheuren
 • Grote schade aan graniet
 • Efflorescentie

Krassen aan graniet repareren

Krassen in een granieten oppervlak kunnen ontstaan door dagelijks gebruik of door ongelukken. Hoewel graniet een van de hardste soorten natuursteen is, zijn krassen niet ongewoon. Bij Marble Care hebben we de expertise en de juiste gereedschappen om deze krassen vakkundig te verwijderen. We gebruiken een speciaal polijstproces om de krassen weg te polijsten en het oppervlak van het graniet te herstellen naar zijn oorspronkelijke glans.

Gaten, butsen en scheuren in graniet repareren

Gaten, butsen en scheuren in graniet kunnen ontstaan door impact, zoals het laten vallen van zware voorwerpen. Deze beschadigingen kunnen het uiterlijk van uw granieten oppervlak aantasten. Bij Marble Care hebben we de vaardigheden en ervaring om deze schade te herstellen. We gebruiken speciale vulstoffen die overeenkomen met de kleur en het patroon van uw graniet om de schade onzichtbaar te maken.

Contact

Heeft u vragen over de reparatie van graniet, of over de dienstverlening van Marble Care? Neem dan contact op. Een van onze experts staat u graag te woord.

Contact opnemen

Graniet aanhelen bij grote schade

Als een groot stuk graniet zo zwaar beschadigd is dat het niet meer te repareren is, kan het vaak worden aangeheeld. We halen dan de beschadigde gedeeltes van het oppervlak weg en vervangen die door nieuw graniet dat qua kleur en patroon zo veel mogelijk overeenkomt met het originele graniet. Vervolgens behandelen we het graniet om te zorgen dat het verschil niet of nauwelijks te zien is.

Efflorescentie in graniet

Efflorescentie is een witte poederachtige afzetting die kan verschijnen op het oppervlak van graniet. Het wordt veroorzaakt door water dat door het graniet sijpelt en mineralen aan het oppervlak achterlaat. Hoewel het geen structurele schade veroorzaakt, kan het uiterlijk van uw graniet aangetast worden. Bij Marble Care hebben we de kennis om efflorescentie veilig en effectief te verwijderen zonder het graniet te beschadigen.

Vakmanschap

Bij Marble Care zijn we trots op ons vakmanschap. Met tientallen jaren ervaring in de natuursteenindustrie hebben we een diepgaande kennis van graniet en hoe we het kunnen reinigen, repareren en onderhouden. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit natuursteen onderhoud en reparatie. Of u nu te maken heeft met krassen, gaten, butsen, scheuren of efflorescentie, u kunt erop vertrouwen dat Marble Care uw graniet met de grootste zorg zal behandelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten voor de reparatie van uw granieten oppervlak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord op maat.

Offerte aanvragen

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Vertrouwd door partijen in heel Europa
 • Deskundig en vakkundig advies
 • Flexibele en persoonlijke service
 • Projecten op elke schaal
 • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen