Graniet reinigen

Wilt u uw granieten oppervlak in optimale staat houden? Dan is het belangrijk dat uw granieten vloer of tafelblad met regelmaat wordt gereinigd.  Niet alleen het zelf onderhouden van graniet is van belang, het wordt ook aanbevolen om eens in de zoveel tijd een specialist in te schakelen voor een grondige reiniging van uw graniet. Marble Care heeft jarenlange ervaring in het reinigen en behandelen van graniet en biedt u deskundige service. Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

graniet reinigen door marble care
graniet reinigen door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Graniet zelf schoonmaken

Hoewel het raadzaam is om periodiek een professional in te schakelen voor een grondige reiniging begint goed granietonderhoud met het regelmatig zelf schoonmaken van uw oppervlak. Maak uw granieten oppervlak dagelijks schoon met een zachte doek of spons en mild afwasmiddel. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen, aangezien deze het oppervlak van het graniet kunnen krassen en beschadigen. Vergeet niet om gemorste vloeistoffen zo snel mogelijk op te ruimen. Graniet is een poreus materiaal en kan hardnekkige vlekken krijgen als vloeistoffen te lang blijven liggen. Voor een diepere reiniging kunt u een speciale reiniger voor graniet gebruiken. Deze producten zijn ontworpen om vuil en vet te verwijderen zonder de natuurlijke glans van het graniet aan te tasten. Heeft u vragen over het zelf schoonmaken van uw graniet? Neem dan contact op met Marble Care, een van onze experts adviseert u graag.

Contact

een granieten vloer gereinigd door marble care

Professioneel reinigen graniet

Het is het beste voor uw granieten oppervlak om het om de paar jaar grondig te laten reinigen door een professionele partij. Het wordt dan diep gereinigd, en eventuele andere problemen zoals kleine schades kunnen dan ook direct opgelost worden. De experts van Marble Care hebben veel ervaring met het reinigen van graniet en zorgen ervoor dat het er weer prachtig uitziet.

Hoe vaak dient u graniet te laten reinigen?

Hoe vaak graniet gereinigd moet worden hangt vooral af van hoe veel het gebruikt wordt. Een ruimte waar weinig in gelopen wordt kan er jaren goed uitzien voordat een dieptereiniging nodig is, terwijl een ruimte met veel bezoekers veel vaker onderhoud nodig heeft. Ook uw schoonmaak- en onderhoudsroutine heeft invloed op hoe vaak professionele reiniging nodig is.

Advies op maat

Met meer dan 30 jaar ervaring in natuursteen onderhoud en reparatie is Marble Care expert op het gebied van natuursteen. Heeft u vragen over de reiniging en het behandelen van uw granieten oppervlak? Een van onze experts beoordeelt graag uw situatie om u advies op maat te geven. Neem contact op om uw vraag te stellen.

Contact

Aangepast aan u

We stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen. Marble Care is beschikbaar voor alle projecten op het gebied van natuursteen reinigen, of het nou gaat om een klein tafelblad of een grote vloer in een commercieel gebruikte ruimte. Bovendien begrijpen we dat het niet voor alle partijen mogelijk is de ruimte lang af te sluiten. In overleg is het mogelijk de werkzaamheden uit te voeren buiten kantooruren. Noem uw specifieke projectomstandigheden in uw offerte-aanvraag, in overleg vinden we altijd een oplossing.

Vraag een offerte aan

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen