Renovatie van vloer van Frans kalksteen

Na aankoop van een woning besloten de nieuwe bewoners bij de renovatie twee muren te verwijderen die niet meer nodig waren. Door het verwijderen van de muren ontstonden er grote gaten in de authentieke vloer van Frans kalksteen.

Renovatie van vloer frans kalksteen door marble care
renovatie frans kalksteen vloer door Marble Care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Tegels

Een van de grootste uitdagingen bij dit project was het vinden van de juiste tegels om de vloer weer één geheel te maken. Door gedegen onderzoek en door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van Marble Care vonden we tegels die zeer goed aansluiten bij de oude tegels. Deze tegels hebben we zelf uitgezocht en voor de klant aangekocht.

De frans kalksteen vloer voor de renovatie van marble care

Verwijderen en behandelen

De andere uitdaging was het verwijderen van de incomplete tegels zonder schade te maken aan de complete tegels ernaast en de vloerverwarming. Na het secuur verwijderen van de incomplete tegels konden we de nieuwe tegels leggen. Vervolgens hebben we de hele vloer behandeld om de verschillen tussen de nieuwe en oude vloer te minimaliseren.

Resultaat

De vloer is na de werkzaamheden van Marble Care weer teruggebracht tot één geheel. Er zijn geen sporen meer zichtbaar van de oude muren, en tussen de nieuwe en oude tegels is geen verschil te zien. Een ander voordeel van onze manier van werken is de duurzaamheid: Door het oude kalksteen aan te helen was het niet nodig de hele vloer te vervangen.

Het resultaat van de renovatie van marble care

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen