Onderhoud aan cruiseschepen in binnen- en buitenland

Marble Care verricht jaarlijks onderhoud aan alle natuursteen oppervlakken op verschillende cruiseschepen. Het gaat dan om het verwijderen van krassen en het behandelen van aanrecht-, keuken- en wastafelbladen en het behandelen van trappen en vloeren in de lobby, restaurants, salons en andere ruimtes in de schepen. 

een natuurstenen vloer in een cruiseschip onderhouden door marble care
marble care cruiseschip
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Uitdaging

Op verzoek van de opdrachtgever heeft Marble Care gekeken naar een voordelige oplossing. Om hiertoe te komen hebben de experts van Marble Care zo efficiënt mogelijk gewerkt om de kosten te drukken maar toch tot een mooi resultaat te komen. 

marble care cruiseschip

Naast het kostenefficiënt werken was het belangrijk secuur aan het werk te gaan. Voor de werkzaamheden aan de cruiseschepen was veel water nodig, maar er mocht geen schade aangericht worden aan het hout en de andere niet vochtbestendige materialen in de schepen. Marble care is daarom extra voorzichtig aan het werk gegaan. 

cruiseschip vloer marble care

Resultaat

Na het onderhoud van Marble Care kunnen de schepen van de opdrachtgever er weer een jaar tegenaan. Zonder schade te maken zijn alle oppervlakken weer mooi krasvrij en glanzend. Door onze efficiënte werkwijze konden we de opdrachtgever een voordelige oplossing bieden.

marmer oppervlak behandeld door marble care

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

marble care cruiseschip

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen