Egaline verwijderen bij Hogeschool Leiden

Marble Care werd benaderd door een aannemer die betrokken was bij de verbouwing van de Hogeschool Leiden. Op de school was een werkruimte weggehaald. Op de vloer van die ruimte lag linoleum. Na het verwijderen van het linoleum bleek dat er een laag egaline op het onderliggende graniet lag. Omdat voor het weghalen van egaline zonder beschadigingen te veroorzaken expertise nodig is werd Marble Care ingeschakeld.

marble care egaline verwijderen
Egaline verwijderen door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Uitdaging

De uitdaging voor Marble Care was de laag egaline weg te halen zonder de onderliggende hooggepolijste granieten vloer te beschadigen. Deze vloer was onderdeel geworden van een heel restaurant, dus het was belangrijk dat het geheel bij elkaar zou passen. Daarom kon het te behandelen gedeelte niet worden verwijderd of vervangen.

Met behulp van borstelen met diamantborstels en polijsten wist Marble Care het egaline van de vloer te verwijderen zonder schade toe te brengen aan het onderliggende graniet. Vervolgens is de vloer geïmpregneerd om de vloer gebruiksbestendiger te maken.

egaline verwijderen marble care

Resultaat

Na de werkzaamheden van Marble Care heeft de Hogeschool Leiden weer een vloer vrij van egaline. Qua glans en kleur past het behandelde stuk vloer weer perfect bij de rest van de vloer. Zowel de Hogeschool Leiden als de betrokken aannemer zijn tevreden met het werk van Marble Care.

het resultaat van egaline verwijderen door marble care

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen