Travertin reinigen

Het behouden van de natuurlijke schoonheid van travertin vereist speciale aandacht, vooral als het gaat om reinigen en onderhoud. Net als marmer is travertin een poreuze steensoort, wat betekent dat regelmatige en zorgvuldige reiniging cruciaal is om het in optimale conditie te houden. Marble Care is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van natuursteen, waaronder travertin, zowel voor bedrijven als particulieren. Bent u benieuwd naar de kosten voor het professioneel laten reinigen van uw travertin? Vraag dan een offerte aan voor een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen

marble care travertin
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Travertin zelf reinigen

Voor het dagelijks onderhoud van travertin wordt aangeraden om gemorste vloeistoffen direct schoon te maken en regelmatig te stofzuigen of vegen, met een zachte bezem om krassen te voorkomen. Gebruik voor het dweilen van travertinoppervlakken altijd een zachte mop en mild reinigingsmiddel dat speciaal voor natuursteen is ontwikkeld.

Travertin is gevoelig voor vlekken en beschadigingen als gevolg van alledaags gebruik. Het is daarom essentieel om travertinoppervlakken regelmatig te reinigen. Door zand en stof te verwijderen voor ze slijtage veroorzaken voorkomt u niet alleen esthetische problemen, maar beschermt u ook de langetermijnintegriteit van de steen.

Bovendien is de kans groter dat u kleine schades aan het travertin oppervlak snel opmerkt als u regelmatig reinigt. Daardoor kunt u op tijd een professional inschakelen om de schade aan het travertin te herstellen, en voorkomt u grotere schades in de toekomst.

travertin repareren door marble care

Producten voor het reinigen van travertin

De keuze van reinigingsproducten is van groot belang voor het behoud van travertin. Aggressieve chemische stoffen of zure reinigingsmiddelen kunnen het oppervlak beschadigen. Marble Care gebruikt speciaal geformuleerde producten die veilig zijn voor travertin en toch effectief vuil en vlekken verwijderen.

Vrijblijvende Offerte

Bent u benieuwd naar wat Marble Care voor uw travertin kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We bieden een op maat gemaakt plan aan, afgestemd op de behoeften van uw travertin oppervlakken.

Offerte

Ervaring en Deskundigheid

Marble Care heeft jarenlange ervaring in het werken met travertin. We begrijpen de unieke eigenschappen van deze steen en passen onze methodes hierop aan om optimale resultaten te garanderen zonder het risico op beschadiging.

Professioneel reinigen van Travertin

Voor een grondige reiniging of bij specifieke problemen zoals diepe vlekken of krassen, is professionele hulp onmisbaar. Marble Care biedt diepgaande reiniging en onderhoudsservices voor travertin, afgestemd op de specifieke behoeften van uw oppervlak. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact op te nemen, er staat altijd een van onze experts voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Contact

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen