Leisteen reinigen

Wilt u de prachtige uitstraling van uw leisteen zo lang mogelijk behouden? Dan is het fatsoenlijk reinigen van leisteen essentieel. Naast wat u zelf kunt doen om leistenen vloeren en tegels te onderhouden, is het verstandig om zo nu en dan professionals in te schakelen voor een grondige reiniging van uw leisteen. Marble Care heeft jarenlange ervaring in het reinigen en behandelen van leisteen en biedt deskundige service. Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag direct een offerte aan, compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

leisteen repareren door marble care
  • Alle soorten natuursteen
  • 30+ jaar ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies

Leisteen zelf schoonmaken

Leisteen is een natuursteen met verschillende laagjes mineralen. Daarom vereist leisteen specifieke zorg en producten voor reiniging en onderhoud. Voor het schoonmaken van leisteen bestaan er speciale schoonmaakmiddelen met de juiste pH-waarde, aangezien sommige soorten leisteen gevoelig zijn voor zuur en daardoor kunnen dof worden of zelfs ernstige schade kunnen oplopen. Het is daarom belangrijk om altijd de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken en de instructies op de verpakking te volgen. Zo kunt u beschadigingen bij het schoonmaken voorkomen.

leisteen repareren door marble care

Professioneel reinigen van leisteen

Om lang van uw prachtige leistenen uitstraling te kunnen genieten, is het belangrijk om deze zo nu en dan professioneel te laten reinigen. Bij Marble Care hebben wij jarenlang ervaring met leisteenreiniging en zorgen ervoor dat uw leistenen vloertegels of andere oppervlakken weer stralen. Kleine beschadigingen van het leisteen kunnen tijdens een behandeling direct worden aangepakt.

Meer over behandelen

Speciale behandeling van leisteen

Doordat leisteen uit meerdere lagen bestaat, is het gevoeliger dan andere natuursteensoorten. Leisteen vergt daarom speciale behandelingsmethoden zoals borstelen om vuil en oneffenheden weg te kunnen werken. Bij Marble Care weten onze experts precies hoe ze leisteen moeten reinigen om de mooiste resultaten te krijgen.

Hoe vaak moet u leisteen reinigen

Het regelmatig reinigen van uw leistenen vloeren en andere oppervlakken is essentieel om hun levensduur te verlengen. De frequentie van professionele reiniging hangt sterk af van het gebruik van de ruimte. Een weinig belopen ruimte kan jaren meegaan zonder dieptereiniging, terwijl een drukbezochte ruimte vaker onderhoud nodig heeft. Uw persoonlijke aanpak van het schoonmaken en onderhouden van uw leisteen kan ook van invloed zijn op de behoefte aan professionele reiniging. Marble Care heeft jarenlange ervaring met het reinigen en onderhouden van leisteen en biedt u graag persoonlijk advies.

marble care projecten

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over het reinigen, onderhouden of behandelen van uw leistenen vloer, tegels of ander oppervlak? Onze experts staan voor u klaar om uw situatie te evalueren en u persoonlijk advies te geven. Neem gerust contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Contact

Ervaren en deskundig

De experts van Marble Care hebben al tientallen jaren ervaring met het onderhouden van natuursteen. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring om u te ondersteunen bij het reinigen en onderhoud van uw leisteen. We begrijpen de specifieke eigenschappen van de diverse soorten leisteen en passen onze methodes hierop aan voor het beste resultaat. Ons team gebruikt uitsluitend de hoogste kwaliteit producten en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw leistenen oppervlak er schitterend uitziet.

 

Diensten op maat

Of u nu een particulier of een groot bedrijf bent, wij streven ernaar om u boven verwachting te kunnen helpen bij zowel grote als kleine opdrachten. Iedere klant heeft zijn eigen unieke situatie. Daarom bieden wij altijd een persoonlijke en flexibele service waar wij onze diensten volledig op uw specifieke behoeften en wensen afstemmen voor het beste eindresultaat. U kunt erop rekenen dat Marble Care uw leisteen met de uiterste zorg behandelt, wanneer u het beste uitkomt.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat Marble Care voor uw leisteen kan betekenen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Wij stellen een op maat gemaakt plan op, afgestemd op de behoeften van uw leisteen oppervlakken. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Waarom Marble Care

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Marble Care dé aangewezen partner voor al uw natuursteen renovatie- en onderhoudswensen. Kiezen voor Marble Care is kiezen voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vertrouwd door partijen in heel Europa
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Flexibele en persoonlijke service
  • Projecten op elke schaal
  • Voor bedrijven én particulieren

Offerte aanvragen

Wij kunnen u helpen

Heeft u een vraag over uw natuurstenen vloer, aanrecht of ander oppervlak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

071 – 542 49 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden

Offerte aanvragen